Zarządzanie i dodawanie użytkowników

Jeśli jesteś zalogowany jako Admin, możesz dodawać, edytować i usuwać użytkowników.

Więcej informacji o rolach użytkowników i ich uprawnieniach znajdziesz w artykule Role użytkowników.

Dodanie użytkownika

Żeby dodać użytkownika, uzupełnij podstawowe dane, adres e-mail, hasło i wybierz rolę Admin, Projekt Manager albo Consultant. Każdy nowy użytkownik dostanie w ten sposób osobny login do systemu.

Jeśli wybierzesz rolę Projekt Manager albo Consultant, taki użytkownik zobaczy po zalogowaniu do systemu w swoim Przeglądzie tylko projekty (kampanie e-mailowe, ankiety online albo aktywne formularze), które sam utworzył albo do których dodali go inni użytkownicy.

Możesz więc udostępniać niektóre projekty poszczególnym użytkownikom.

Osoby, które dodasz w Ustawieniach nowego projektu w części „Pokaż kampanię także użytkownikom:”, zobaczą ten projekt w swoim Przeglądzie i mogą go edytować oraz zapisywać. Rola Consultant nigdy nie może usunąć żadnego projektu.

Usuwanie użytkownika

Zanim użytkownik zostanie usunięty, system poprosi Cię o przeniesienie wszystkich projektów na innego istniejącego użytkownika. Dzięki temu nigdy nie stracisz projektów, które ten użytkownik utworzył.

Masz pytania? Chętnie na nie odpowiemy. Wystarczy skontaktować się z naszym wsparciem klienta pod nr tel. +48 886 080 501, e-mail: support@onquanda.com.

Aktualizacja 29.6.2021

Nie ma tu odpowiedzi na Twoje pytanie?

Napisz do nas, chętnie pomożemy

Mamy to, dziękujemy.

Zgłoszenie jest już u naszego wsparcia. Odezwiemy się na podany adres e-mail, w dni robocze zwykle w ciągu kilku godzin.

Zgłoś się do wsparcia

Opisz, co potrzebujesz rozwiązać. Odezwie się do Ciebie konkretny człowiek ze wsparcia, nie automat.